Ensilumi ja vanha sohvapöytä


Tänään se sitten satoi se ensilumi ja kyllä tulikin jotenkin valoisampaa ja ulkona näyttää niin kauniilta.

Täällä on ollut melkoinen tavaroiden järkkäily meneillään ja nyt ollaan onneksi loppusuoralla. Mm tänään siivosin eteisessä olevan lipaston, joka piti siivota jo viime asunnossa. Eilen taas yritettiin muuttaa hieman järjestystä. Muutama minuutti katseltiin miltä olohuone näyttäisi uudella järjestyksellä ja viimein todettiin, että entinen oli parempi. Nyt onneksi oltiin molemmat roudaamassa tavaroita, joka on muuten paljon helpompaa. Itse kun saatan tehdä sitä aina tasaisin väliajoin ja silloin vaaditaan aikamoista kekseliäisyyttä, kun yksin painavia esineitä pitää saada siirrettyä.

Nyt just alkaa näyttämään oikein kivalta ja ehkä tarkkasilmäisimmät huomaa, että mun vanha arkkukin on tullut takaisin. Tai no taisinhan siitä jo Instan puolella mainita. Todettiin, että Hayn Tray- pöytä ei vaan toimi meillä ja pyydettiin arkku takas. Nyt on vaikea kuvitella, että miks ihmeessä olin siihen vuosi sitten niin kyllästynyt. Se sopii täydellisesti olohuoneeseen ja on muutenkin kätevä, kun sisään voi laittaa vaikka mitä ja mikä parasta, sovitaan taas paremmin syömään olohuoneessa :)

Tässä siis oikeastaan yksi syy, miksi blogikin on taas jäänyt päivittämättä, mutta eiköhän tää touhu tästä hiljalleen rauhoitu. Muuten ollaan muistettu kaiken kiireen keskellä vähän lepäillä, lukea ja käydä ulkona syömässä..

Toivottavasti myös teille kuuluu hyvää. 

Ruut

Ei kommentteja