Söpöilyä


Unet ovat taas maistuneet. Saatiin sunnuntaina tänne uusi sänky ja tyytyväisiä ollaan oltu. Nukkumaan täällä mennään yleensä eri aikoihin. Minä ensin ja hän kömpii sänkyyn sitten joskus hieman myöhemmin. Näin lomapäivinä minulla onneksi riittää unta vaikka kuinka pitkään, joten heräillään suunnilleen samaan aikaan. Olishan se söpöä, että olis samanlaiset uniajat, mutta ehkä se söpöys on sitten otettava muista jutuista (ja toisaalta taas nautin siitä, että molempien rytmit on just sellaiset kun on).  


Eilen "makuuhuoneessa" yksin makoillessa mietin söpöjä juttuja. Sellasia, jotka tekee arjesta taas hieman kevyempää. Muutama tuli mieleen. Söpöä on..

se kun toisen käsi on aina siinä mua varten, vaikka yks ilta, kun käveltiin käsi kädessä laittamaan pyykkejä koneesta.
kun hän istuu saunanlauteilla ja katselee kun meikkaat tai peset hampaita. 
kun hän sanoo, että oot niin söpö kun suutut. 
herätä aamulla ja huomata, että toisen nenä on sun poskea vasten.
kun toinen haluaa ilahduttaa sut ja laittaa ruokaa ja silti joutuu huutelemaan mua aika monta kertaa apuun, kun ei löydä keittiöstä mitään. 

.. ja monet monet muut jutut.


Toivottavasti ei menny liian imeläks. Ehkä te ihanat naiset (ja ainakin iskä) siellä ymmärrätte, että sitäkin välillä tarvitaan, sitä imelyyttä :)  Huomasitteko, että mun taulukollaasi on kasvanut yhdellä taululla? Ehkä meni mun makuun vähän liian alas tuo taulu, mutta tuossa kollaasissa oon lähinnä naputella naulan just siihen mihin se sattuu ekana osumaan ja vasta sen jälkeen mallaillu taulua siihen.

Söpöä torstaita jokaiselle.

Ruut

6 kommenttia

 1. Ne on niitä pieniä juttuja elämässä, millä on suuren suuri merkitys 💕 Rakkautta tähänkin päivään 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIkeassa olet :) Kiitos ja sitä samaa sinulle!

   Poista
 2. Anonyymi10/27/2016

  OI miten kaunis tuo sininen sävy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan joskus viime vuonna tän sävyn taas keksin ja sitten se vaan jotenkin jäi. Sillai sopivasti sinistä on just hyvä, ainakin täällä :)

   Poista
 3. Söpöily on ihanaa. Ja, juurikin ne arjen pienet jutut!

  VastaaPoista