Keskiviikon kollaasi

Kun A oli pieni ja olin ensimmäisen yön hänen kanssaan kaksin jätti siskoni minulle yöpaidaksi oman paitansa, jotta lähellä tuoksuisi äiti. 

Illalla mennessä nukkumaan käperryn lähes aina toisen kainaloon ja nuuhkaisen poskea. Oman rakkaan tuoksu on sitä parasta ja sitä kaipaa, kun toinen on poissa. 

Yksi kauppa Wienissä. Se oli pikkuinen ja täynnä saippuoita. Tuoksu ei ollut paha, mutta aivan liian voimakas ja leijaili ulos asti. 

Kaadettu puu tuo mieleen lapsuuden. 

Juuri leikattu ruoho. Varma tuoksu kesästä. 

Hevoset ja niiden tuoksu jotenkin rauhoittaa mua. Tuo kai kovasti mieleen entisen rakkaan harrastuksen. 

Meri ja hiekka tuoksuvat lomalta.

Niin monenlaisia tuoksuja, jotka tuovat mieleen ihmisiä, paikkoja ja hetkiä. 

Se miltä tuoksun itse on hyvin vaikea sanoa, eikä sitä oman kodin tuoksua voi oikein itse kuvailla tai edes haistaa. Jokaisella omanlainen tuoksu ja eikös ne hajuvedetkin tuoksu vähän erilaisilta eri henkilöillä? 

Tämän keskiviikon kollaasissa esillä mun uusin tuoksu. 

 Kävin joku aika sitten ystäväni luona kylässä. Hän laittoi esille omia hajuvesiään ja niitä oli aikamoinen määrä. Aloin miettimään, olenko ainut, jolla on vain yksi hajuvesi? Tai korkeintaan kaksi. Hajuvedet ostan lähes aina lentokentältä tai laivalta, koska silloin usein voi saada isomman koon pienemmällä hinnalla tai löytää jotain hyviä tarjouksia. Tuoksun käytän yleensä loppuun ennen seuraavan hankkimista. Nyt täällä on menty reilu vuosi D&G tuoksulla ja olen aina välillä yrittänyt bongailla hyviä tarjouksia sellaisista vähän kukkaisemmista tuoksuista siihen rinnalle. Muutama päivä sitten sen löysin ja uskon, että tämä uusi Escada on just hyvä kesätuoksu. Ihanan raikas ja hyvinkin kukkainen. 

Mikä on teidän lempi tuoksunne? 

Ruut


7 kommenttia

 1. Minullakin on vain 2 hajuvettä. Sama sarja, hiukan eri vivahde. Loverdose on nimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sinulle muuten mailia :)

   Poista
  2. Itse bongasin tän tuoksun ystäväni luona ja se sattu olemaan sen verran hyvä, että oli helppo ostaa itsekin. Muuten tuo hajuvesien haistelu ei aina niin yksinkertaista oo, kun muutaman jälkeen jo hajut vähän sekoittuu päässä ja mielessä :) vastasin sun mailiin :)

   Poista
 2. Escadan kesätuoksut ovat aina niin ihania! Niitä on ollut vuosien varrella muutamat käytössä. Syksyllä ostin laivalta Cuccin Envy me -pullon ja sitä olen käyttänyt siitä lähtien. Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ovat ja tästä olin erityisen onnellinen! :)

   Poista
 3. Mullakin on vaan kaksi hajuvettä, syksyyn ja talveen Calvin Kleinin Euphoria ja kevääseen/kesään joku sinipulloinen Escada :) Ja hyvin oon pärjännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdella pärjää hyvin ja pärjäs muuten yhdelläkin :)

   Poista