Hiukan pääsiäisestä


Heippa ja mukavaa alkanutta viikkoa ja huhtikuuta! 

Joko siellä on laitettu pääsiäistä kotiin? Täällä tajusin jotenkin tässä viikonloppuna, että kohtahan se oikeasti sieltä tulee ja käytiin pienellä lenkillä keräilemässä pajunkissoja. Ruohokin pitäisi istuttaa, mutta jostain syystä se on vielä pussissa. Mun ainut tipu-koriste löyty onneksi viime pääsiäisenä, joten se pitää nyt taas kaivaa esiin. En tiedä mikä siinä on, mutta on se vaan mukavaa laittaa pikkuisia koristuksia tänne kotiin, vaikka täällä ollaankin vain ihan kaksin. Ehkä se on sellaista vastapainoa harmaalle arjelle? 

Kyllähän sitä kotia koristeltiin jo lapsenakin. Vieläkin muistan pääsiäiset, kun äiti tyhjensi munia ja me niitä maalattiin. Aika monta munankuorta saatiin rikki siinä touhuillessa. Virpomassa ei käyty ja ei tainnut käydä kukaan muukaan meidän pieneltä kylältä. Suklaamunia etsittiin välillä enemmän ja välillä sitten löydettiin ne hyvinkin nopeasti. Niitä kun etsitään vieläkin. Tänä pääsiäisenä sen luulisi olevan jotenkin vaivattomampaa, koska on tuota geokätköilyä tullut harrastettua ;) 


Aina ne valmistelut eivät kovin suuria tarvitse olla ja jo pienilläkin jutuilla saa kivasti pääsiäistunnelmaa kotiin. Tätä tunnelmaa meille toi tänään äitini. Hän toi mukanaan pääsiäiskarkkeja ja keltaisia tulppaaneja. Hurjan värikästä täällä nyt :)

 Värikästä viikkoa sinne teille myös!

Ruut


8 kommenttia

 1. Täällä ruoho on kasvamassa ja koristemunat on nostettu pöydällä. Ei suuremmin ole pääsiäistä valmisteltu, katsotaan jos viikonloppuna enemmän.
  Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aloin jo vähän miettiä, että laitanko koko ruohoa sittenkään :) mutta sen tipun etsin kyllä taas jostain :)

   Poista
 2. Törmäsin tänään ensimmäisen kerran blogiisi ja pidin siitä kovasti. Kuvista tuli heti hyvä pääsiäisfiilis, joten huomenna alan etsimään koristeita esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas ihana kuulla, kiitos ja tervetuloa mukaan seurailemaan <3

   Poista
 3. Tykkäisin enemmänkin koristella pääsiäistä varten (ihanaa kun saa niin kirkkaita värejä käyttää sisustuksessa!), mutta kaupoissa on kyllä tosi heikot koristevalikoima. Keltasia tipuja, vihasia noita-akkoja ja erivärisiä höyheniä tuntuu vain löytyvän, mutta jotain muuta kivaa olisi myös mukava laittaa. Noh, ehkä pieni väriruiske on ihan hyvä.

  Kannattee olla muuten tarkkana mitä rairuohoa ostaa. Tänään ihmettelin kun viikonloppuna istuttama rairuoho ei vieläkään näytä mitään elomerkkejä niin sitten huomasin että pussissa luki että kasvuun menee 1-2 viikkoa. Isän kotiin kun laitoin rairuohoa kasvamaan niin ei siinä mennyt kuin muutama päivä kun alkoi jo ruoho kasvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jäi nyt se ruoho kokonaan laittamatta ja muuten tipukin etsimättä. Lähdin tänne pääsiästä viettämään vähän muualle ja jotenkin tämä alkuviikko vaan meni vailla sen kummempia valmisteluja. Totta muuten puhut, ettei ne värit aina niin pahaa tekis ja eihän ne oo siellä kun hetken, joten ehkä sitä välillä voi vähän hullutella :D

   Poista
 4. Ihania kuvia, keltaiset tulppaanit kyllä tuo kevään ja pääsiäisen fiilistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tuo ja tänään just lähtiessä pääsiäisen viettoon ne meni ja kuoli, joten just hyvin sai vielä kotiin jotain tunnelmaa aikaan :)

   Poista