Löytöjä
Olen jo aika monen vuoden ajan kierrellyt kirpputoreja. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Joskus ihan vaan yksin, mutta aika usein jonkun ystävän kanssa. Kai tää on tällainen yhteinen harrastus. Se on osaltaan sellaista edullista shoppailua etenkin silloin, kun rahaa ei ihan niin paljon ole ollut. Harvoin katselen mitään tiettyjä juttuja vaan yleensä vaan menen ja pyörin. Ostan jos oikeasti löydän jotain kivaa ja tarpeellista. Toki myös hinnalla on väliä. Usein tuntuu, että tavarat hinnoitellaan ihan liian yläkanttiin, jolloin tietysti ostan tuotteen mieluummin kaupasta kuin käytettynä. Välillä saattaa mennä kauankin, että ei löydä oikeastaan mitään ja joskus sitten joku pieni juttu tulee ostettua. 

Täällä Jyväskylässä on onneksi aika monta kirpputoria mitä kierrellä, jos siltä tuntuu. Tänään lähdettiin yhteen niistä ja muutama juttu tarttui mukaan. Pärekori (ehkä eteiseen, vielä en ole ihan varma), purkki ja villapaita (alempi vaalea löydetty muutama viikko sitten). Näillä hintaa yhteensä 7e, joten ihan hyvät löydöt. Villapaidoille toivon olevan käyttöä vasta ensi syksynä, mutta oli pakko ostaa kun olivat just omaan mieleen ja lähes uusia.. 

Tuntuu, että tänä vuonna olen tehnyt todella hyviä löytöjä niin kirpputoreilta kuin Toristakin. Shoppailua pienellä budjetilla ;) 

Nyt vähän välipalaa ja joku ohjelma. Salitreeni ja lounas siihen päälle sai olon niin rennoksi, että on hyvä vähän lepäillä. 

Mukavaa alkanutta viikonloppua!

Ruut

8 kommenttia

 1. Hyviä löytöjä olet tehnyt, varsinkin tuo pärekori.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hieno ja hintaakin vain 2e. Vielä kun joku päivä keksin, että mihin sen laitan :)

   Poista
 2. Minä löydän hyvin harvoin kirppikseltä mitään - tosin olen karsinut tavaraa ja vähentänyt ostelua, joten kai se maailmankaikkeus viestittää, että en minä sieltä kirppikseltäkään mitään tarvi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä sitä kannatakaan mitään ostaa jos ei oikeasti tarvi, koska on sitä tavaraa varmasti muutenkin :)

   Poista
 3. Kirpputoreilla kiertely on ihanaa ajanvietettä! Kiinnitin huomioni kuvassa näkyvään koivutapettiin ja hyllyllä oleviin astioihin, värit sopivat niin kauniisti yhteen ja tuo tapetti on upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä on. Ei sitä edes välttämättä odota löytävänsä mitään, kunhan vaan viettää aikaa.. Koivutapetista tykkään vielä itsekin, vaikka sitä jo edellisessäkin kodissa oli ja hyllyn astiat vaihtuu vähän käytön mukaan, mutta muutama itselleni hyvin rakas juttu siellä turvassa on, ettei arjessa ihan heti menis rikki :)

   Poista
 4. Kirpputorilla kiertely on mukavaa! Itse tosin ehtinyt tehdä sitä viime aikoina aivan liian vähän. Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuntuu olevan usein kausia, että tulee kierrettyä enemmän ja sitten toisinaan taas ei.. Nyt ootan kesää ja pihakirppiksiä yms :)

   Poista