Keskiviikon kollaasi

Monta raikasta hetkeä ulkona. Pihahommia, auton pesua, lenkkejä ja yksi päivä geokätköilyä.

Muutama päivä kaupungilla.

Meikkien testailua ja huvikseen meikkailua :) 

Joka aamu yksi vitamiini (äiti antoi mulle omat nalle vitamiininsa kun ei tykännyt (on muuten ihan sairaan hyviä). 

Pitkästä aikaa salijäsenyys. Nautin niin joka hetkestä siellä. Löydettiin vielä ystävän kanssa ihan tosi kiva sali, jee. 

Viikon ehdottomasti pahin rasti oli hammaslääkäri. Olin sitä hetkeä kauhulla odottanut. Nukuin edellisenä yönä vajaan tunnin ja hammaslääkärissä olin taas varma siitä, että pyörryn. Hampaissa ei vikaa onneksi ollut ja siitäkin selvittiin, just ja just. 

Äänestämässä käyty, jonka jälkeen ajeltiin meidän läheiselle grillille. Onneks tuo toinen tietää, miten mut saa onnelliseks. Grilliruoka kun on aika varma keino saada tää nainen hyvälle tuulelle. 

Blogihommia ja oman elämän selvittelyä koneella, paperilla ja puheissa. 

Huh. Onhan ollut viikko, vaikka se on vasta keskiviikko niin tuntuu, että tässä ollaan eletty tätä viikkoa jo aika kauan. Nämäkin kaikki luettelemani asiat olen oikeasti tehnyt tässä näinä kolmena päivänä. Huhtikuu on siis alkanut hyvinkin tehokkaasti. Puhelimen kuvilla mennäään muuten edelleen, koska kamerasta ei oo kuulunu mitään ja sekös tätä bloggaajaa harmittaa, mutta eipä sille nyt voi mitään.. Arkista elämää parhaimmillaan. 

Mukavaa keskiviikkoa sinne teille!

Ruut

Ei kommentteja