vappua


Heippa ja hyvää vappua ihan jokaiselle. Huomennahan se vasta on virallisesti, mutta varmasti siellä jo useat ovat juhlinnan aloittaneet. Jos multa kysytään niin paras tapa juhlia on ihan vaan nauttia ystävien seurasta ilman kiireitä, ehkä juoda lasi kuohuvaa ja syödä hyvin. Itse menin jo eilen tapaamaan ystäviä. Yhden kanssa kahvittelin ja toisen luo jäin yöksi. Tänään luvassa taas hyvää seuraa, mutta sitä ennen hieman siivoilua kotona. 

Mietinkin tässä, että mitä te muut teette kun olette yksin kotona? Itse kun ajattelin heti ensimmäisenä, että nyt voin siivota kunnolla ja rauhassa. Toki olen siitä onnellinen, ettei tuo toinenkaan ole yksin täällä ollessaan kovin sotkuinen ja usein saan palata siistiin kotiin, jossa pesukone pyörii. Noin muuten en keksinyt oikeastaan mitään, että mitä tekisin toisin olen sitten täällä yksin tai en. Lähinnä olen vähemmän kotona ja käyn niin monen ystävän luona kun vaan ehdin :) 

Siihen liittyen jäin miettimään tuota mun vappujuoman tekstiä. En ollu aluks ihan varma, että tykkäänkö siitä. Sen voi käsittää monella tapaa. Itse mietin, että mulle se tarkottaa lähinnä sitä, että parisuhteessakin voi olla vapaasti oma itsensä (molemmat) ja tehdä niitä omia juttuja. No, ei siitä sen enempää. Tää tarina jääköön lyhyeks, en jaksa nyt olla kovin syvällinen ;) Pullo oli nätti ja ei niin kamalan kallis siks se. 


Nyt loput siivoukset ja sitten laittautumaan. Ilmakin näyttää nyt iltaa kohden paranevan. Eilen tuntui jo lähes epätodelliselta, kun seurattiin ikkunasta sitä lumimyrskyä. Kyllä vähän jännitti aamulla, että pääsenkö autolla ollenkaan liikenteeseen. Kesärenkaita vaihtaessa kun ei ihan heti tullut mieleen, että vapun sää vois tällainen olla. Ehkä siis tämä ilta voidaan jo nauttia, jos ei nyt ihan auringosta niin ainakin vähemmästä lumesta. 

Mukavaa iltaa myös sinne teille!

Ruut


6 kommenttia

 1. Kun olen yksin, niin katson elokuvia, luen ja kirjoitan :) Jos sellainen harvinaisuus sattuu tapahtumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisille se on harvinaista ja toisille taas joku toinen :D on meillä erilaisia elämäntilanteita.. Kirjoittaminen on varmasti mukavaa!!

   Poista
 2. Mulle yksinolo tarkoittaa, että saan rohmuta telkkarin itselleni ja pelata just niitä pelejä kuin huvittaa :D Mut usein kyllä innostun myös siivoamaan, on niin kiva kun voi ilahduttaa toista puhtaalla kodilla :)

  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa just hyvältä puuhalta :) Mä en oo ihan varma, että huomaako toi toinen edes mun siivouksia ja ilahdutankin lähinnä itseäni :)

   Poista
 3. Aurinkoista alkanutta toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Oli kyllä vähän erilainen alku, mutta uskon, että hyvä tästä silti tulee.

   Poista