Treffi-ilta ravintolassa


Ootte saanu lukea muutamista treffeistä, joita ollaan järkätty ihan tänne kotiin. USA (täältä) ja Australia (täältä) treffit olivat molemmat oikein kivoja, mutta välillä on meidänkin hyvä poistua kotoa. Oltiin jo alkuviikosta päätetty, että perjantaina vois olla sellainen päivä ja paikka päätettiin sitten valita sen päivän fiiliksen mukaan. Mistä sitä nyt tietää, että mitä milloinkin tekee mieli syödä :) ? 

Aamulla kävin kuntosalilla ja olin päivään mennessä jo hirmuisen nälkäinen, joten ruokaa piti löytää aika pian. Hetki siinä mietittiin ja Figaro sattui silmään. Itse en ollut täällä koskaan käynyt, koska olen aina ajatellut, että perus Amarillo yms kelpaa ihan hyvin. No, kerranko sitä syö vähän paremmin. Kyllä kannatti. Ruoka oli todella hyvää ja mahat tuli täyteen. 


Mukavasti kului aika siinä ihan vaan nauttien ja jutellen. Samalla kun seurattiin ikkunasta keskustan elämää. Sitä se tekee, kun tänne maalle on muuttanut. Molempien silmät ja päät pyörivät, kun muitakin ihmisiä liikkui ulkona meidän kahden lisäksi ;) Itse en enää jälkiruokaa tilannut, mutta palasen siitäkin maistoin ja ihan hyvää oli sekin. Jos olette Jyväskylästä tai tulee käyntiä näillä seuduilla niin voin kyllä suositella tätä paikkaa. 


Näiltä vähän hienommilta treffeiltä suunnattiin sitten kirpparille. Takaisin normaaliin elämään ;) Kyllä se vaan silti teki taas hyvää nauttia hetki hyvästä seurasta ja katsoa sinne pöydän toiselle puolelle. Hymyilyttihän siinä. 

Nyt oikein mukavaa lauantaita. Täällä maataan paikoillamme. Käytiin sellaisella metsäretkellä, että siinä meni viimesetkin voimat. Siitä kumminkin lisää joku toinen päivä. 

Ruut

6 kommenttia

 1. Herrrrrkullisen näköistä!! Nam! 🍴

  VastaaPoista
 2. Oi, mitä herkkuja. Tällaiset treffi.illat on niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä ovat, vaikka sitä viettääkin aika paljon aikaa yhdessä niin nämä tällaiset tuntuu jotenkin vähän hienommilta jutuilta :)

   Poista
 3. Figarossa en ole koskaan käynyt, mutta Kissanviikset on ihana paikka ja siellä on superhyviä pihvejä :) Meilläkin aika usein ruokapaikaksi valikoituu "sellainen ei niin hieno" eli Sohwi tai Jalo ;) Ja monesti suunnataan vaan Mäkkiin, joka on lasten suosikki ravintola Rosson lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullekin ne vähemmän hienot riittää ja oon niistä ihan yhtä onnellinen, mutta olihan tää tällasta luksusta :) Kissanviiksissä oon käyny joskus työporukan kans ja tykkäsin silloin :)

   Poista