Arjen tärkeät tavaratOllaan täällä vietetty jo hetki taas keskustassa ja se vaikuttaa tähän bloggailuun jonkin verran. Oma blogi ei ehkä päivity ihan niin tiuhaan, mutta teidän blogeja oon ehtiny lueskella sitten ihan urakalla. Tää kaupungissa oleilu kyllä rauhoittaa muutenkin omaa elämää. Ei tuu ihan joka hetki kokkailtua tai siivoiltua tai ainakin sitä siivottavaa on huomattavasti vähemmän. Tosin eilen taisin mainita, että tiskikonetta alkaa olla jo ikävä. Toisaalta tämä taas tuo sellaista mukavaa vaihtelua siihen arkeen ja ehkä niitä pihahommiakin jaksaa taas paremmin, kun hetkeen ei haravan varteen tartu. 

Oon tässä aamun pohtinutkin tätä arkea ja lähinnä sitä, että mitä juttuja sitä omassa arjessaan tarvitsee. Taas matkalaukkua pakkaillessa (matkalaukkuina tarkoitan mun LV Neverfullia ja Kånkenin reppua) oli pikaisesti päätettävä, että mitä ottaa mukaan. En tiedä teistä, mutta oon itse huomannut, että mulla on muutama tavara, jotka kulkee lähes aina mukana, vaikka olisin vaan muutaman yön jossain. Ehkä ne tavarat takaa sen, että mun arki jatkuu omanlaisena olen sitten missä vaan. Tähän väliin on toki pakko todeta, että ihan kamalasti en pistä vastaan, vaikka arjen rytmit välillä vaihtelis ja aika nopeasti oon valmis luopumaan omista rutiineista, jos on tiedossa jotain muuta .. Pidemmittä puheitta ne mun arjen tavarat: 

puhelin, kamera ja tietokone 
rahapussi (LV pikkupussukka, jonne sopii rahat, lääkkeet, huulirasva, avaimet ja muut tarvittavat laput/liput)
hajuvesi (lisäks hammastahna, kasvorasva ja meikit, joista ei nyt kuvaa). 
kirja (en edelleenkään jaksa kauaa olla tietokoneen tai puhelimen äärellä). 
sormus ja kello, joita ilman harvoin poistun ovesta. 

Nämä kaikki mahtuu hyvin vaatteiden yms kanssa mun matkalaukkuun ja näillä pärjää yllättävän pitkään oli sitten missä tahansa. 

Mukavaa arkista keskiviikkoa sinne teille myös!

Ruut4 kommenttia

 1. Super kiva postaus idea ja ihania kuvia:)
  https://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kiva kuulla. Tuli nimittäin aika lennossa tämä idea :)

   Poista
 2. Kiva postaus! Ei sitä loppujenlouksi paljon tavaraa tarvitse kun lähtee, vain ne tärkeimmät kun on mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi sitten kun ollaan reissunpäällä pidemmän aikaa niin eikö sitä ala jo kaipaamaan ties mitä ;)

   Poista