Viikonlopun kuulumiset

Heippa ja mukavaa alkanutta lokakuuta. Tänä aamuna sen jo huomasi, että talvea kohti mennään. Raaputeltiin autosta ikkunat ja vastaantulevat pyöräilijät olivat pukeutuneet jo aika lämpimästi. Selviä merkkejä kylmyydestä ;) 

Lokakuu alkoi tosiaan mukavasti hyvän ystävän häillä, joissa itse sain olla yksi kaasoista. Kirkko ja vihkiminen oli todella kaunis. Juhlapaikka ja sen koristeet miellyttivät omaa silmääni ja voisin jopa itse harkita samanlaisia koristeluja, ruoka oli todella hyvää ja siihen olikin panostettu ja ohjelma sellaista, että aika monta kertaa sai nauraa. Illan lopuksi tuo toinen sai minut suostuteltua kimpun heittoon ja käski hakea kimpun kotiin. No, niin tein. Tosin hetken sitä jo itse ehdin hämmästellä, että tosiaan sain sen, koska aika monta hyvinkin kilpailuhenkistä kanssasiskoa siinä ympärillä oli. Kokonaisuudessaan ihanat häät ja nautittiin kyllä joka hetkestä. Parasta oli kumminkin katsella sitä ystävän onnea ja nähdä kuinka rakastuneita he yhdessä miehensä kanssa olivat. Ystävän häissä sitä on jotenkin niin mukana kaikessa ja ihan pikkuisistakin jutuista voi huomata sen, että nämä ovat juuri heidän häänsä ja siinä samalla muisteli niitä ihania hetkiä, joita olen tämän ystävän kanssa saanut viettää. Tämä olikin jo kolmas kerta, kun kaasona olin ja olen muuten yhden kerran ollut enoni kaaso myös vai olinkohan silloin bestman :D (eli tavallaan sittenkin neljäs kerta). 

Yöllä ajellessamme kotiin vältyttiin just ja just hirvikolarilta. Tosin itse kuski ei ehtinyt nähdä koko hirveä, kun taas itse tuijotin sitä hyvinkin läheltä ja ehdin sanoa vain "hää" (sellaisella hiljaisella äänellä). Oli sitten mielessä häät tai hoo niinku hirvi, mutta eipä sitä näköjään ihan aina tiedä, miten tosipaikan tullen reagoi. Ohi ehditiin kumminkin ja hyvä niin. Muistakaa tekin, että niitä on nyt taas liikkeellä ja nopeita näköjään ovat.

Eilinen kuluikin sitten lepäillen. Käytiin me tosin illalla vähän kävelemässä mun vanhoilla kotikulmilla ja katsomassa aidanraosta Harjulla meneillään ollutta jalkapallo-ottelua, kunnes haettiin pizzaa ja löhöiltiin loppuilta katsellen telkkaria. 

Anteeksi muuten kollaasi taas kerran, mutta jotenkin tykkään niistä, vaikka sitten isommissa kuvissa on tietysti aina jotain enemmän. Viikonloppu vaan painoa vähän päälle ja halusin kumminkin tulla kertomaan sen kuulumiset, kun niin mukavaa oli. Kuvissa nappaamani kimppu, kirja jota tällä hetkellä luen ja B, joka oli perjantaina soittelemassa tätin pianoa. 

Tällaista tänne. Mitenkäs teillä on lokakuu alkanut? 

Ruut

2 kommenttia