Eteisen lipasto ja muita juttuja


Perjantaimoikat. 

Eilinen aamupäivä kului leppoisasti lintuja seuraillen. Laitoin linnuille ruokaa ja nyt niitä on ehkä se miljoona tuossa pihalla (noin). Iltapäiväks kaipasin sitten jo vähän enemmän elämää ja lähdettiin elokuviin kattoo uusin Bridget. Oli ihan hauska ja parasta oli, että käytiin samalla reissulla ostaa leffaherkut Kalpikselta ja sinne oli tullu mun mielestä maailman parhaimpia karkkeja, sellasia valkomustia matoja, nam! Aikaisemmin oon joutunu näitä aina välillä "tilailee" ystävältäni Joensuusta saakka. Pienet ne on ilot, eikä sekään haitannu, että leffan puolessa välissä tajusin, että karkkipussi ei oo mulla ja siinä oli enää muutama hassu karkki jäljellä. Muutaman madon onneksi ehdin maistaa ja nyt ainakin tiedän, että mistä niitä saa lisää. Pienillä iloilla jatketaan. Mä siivosin kodin ja hän lähti hakee meille perjantaiherkkuja (Leffaherkkuja ei mun mielestä lasketa viikon aikana syödyiks herkuiks. Täällä nimittäin herkutellaan edelleen vaan viikonloppuisin). 


Kuvat otettu tänään aamuhämärässä. Heräsin siis joskus 9:30 ;) Ensi viikolla sitten jo vähän valoisammissa aamuissa, kun kelloja käännetään. Kuvissa se lipasto eteisen oven vieressä, jonne lasketaan lähes kaikki avaimista posteihin. Näin siivouspäivän kunniaks oli pakko heti nappasta kuvat, kun se hetken taas siistissä kunnossa on. Tuohon tilalle haaveilen ehkä Ikean Malm-lipastoa tai sitten jostain vähän vanhempaa kaappia. Tämä omani on oikeasti hoitopöytä ja just nyt täällä olisi käyttöä mieluummin sellaiselle, jossa olisi vähän enemmän laatikoita. Joitakin huonekaluja on vaan hieman hankalampi löytää, jos siis haluaa käytettynä ostaa. 


Nyt viikonlopun viettoon. 

Mukavaa perjantaita sinne!

Ruut

5 kommenttia

 1. Kuolaan taas tuota sinun koivuseinää.. Onpa se niin kivannäköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä taas välillä tykätään siitä kovasti ja välillä ollaan jo hyvin kyllästyneitä :) Tuo se silti kivaa tunnelmaa keittiöön/eteiseen :)

   Poista
 2. Kivat asetelmat! hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Elämässä ne pienet ilot on juuri parhaimpia <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Mukavaa viikonloppua myös sinne!!

   Poista