Torstain ajatuksiaRauhallinen lokakuun aamu. 
Taas se on kädessä se kirja, josta ei malttaisi päästää irti ja sohvannurkassa kuluu helposti tunti jos toinenkin. Tämänkin postauksen aloitin jo eilen, mutta jatkoin kesken kirjoittamisen lukemista ja postaus unohtui.

Päivät kuluvat lähinnä kotihommia tehden, pihaa haravoiden ja lepäillen. Tavallista ja toisaalta tylsääkin arkea, mutta sellaista hyvää kumminkin.Olohuoneen uuteen järjestykseen ollaan oltu tyytyväisiä ja tämä on toiminut jotenkin paremmin näin. Vielä olisi tarkoitus saada tilasta hieman toimivampi ja miettiä, että mitä juttuja oikeasti tarvitaan ja mitä ei. Pienessä asunnossa saa kyllä olla hyvinkin kekseliäs, että tänne saa kaiken mahtumaan ja sitten taas toisaalta ne tavarat on laitettava niin, että elämäänkin pystyy. Joku päivä luettiin yhdestä sisustuslehdestä juttua pariskunnasta pääkaupunkiseudulta. He asustivat todella pienessä yksiöissä ja työpiste oli laitettu niin, että koneella istuttiin vessanpönttö tuolina. Ihan niin kompaktia asumista tuskin itse jaksaisin, mutta isot neliötkään eivät vielä tässä vaiheessa kovin tärkeitä ole. 


Tällainen sekalainen postaus just nyt päässä pyörivistä jutuista. Nyt suuntaan kohti vessaa. Kasvonaamiota ja kuorintaa torstain kunniaksi. Siskokaan ei ole kysellyt kihartimensa perään, joten ehkä teen vielä kiharat. Jospa tänään vastassa täällä pienessä kodissa olisi vähän laitetumpi neiti. Viimeiset päivät kun ollaan menty aikalailla kotoisissa tunnelmissa ja toisen lähtiessä aamulla töihin taisin aukaista vaan toisen silmäni ;) Ihme syysväsymys, johon ei muuten ole auttanut edes ulkona vietetyt monet tunnit. Järeät aseet kehiin.. 

Mukavaa ja toivottavasti vähemmän väsynyttä torstaita sinne teille myös!

Ruut

4 kommenttia

 1. Kauniita kuvia! Oikein rentoa loppuviikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana. Loppuviikko on kyllä ollut just sellainen oikeanlainen ja tuli niin tarpeeseen :)

   Poista
 2. Kivoja uusia kuvakulmia ja todella viihtyisältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän kommentin lukieassani sitä jotenkin tajuaa, että niin usein tulee otettua kuvia niistä samoista paikoista. Tosin se on vähän tämä pienen asunnon ongelma kun niitä kuvakulmia ei kovin montaa oo :) Pitäis alkaa käyttää enemmän luovuuttaan :)

   Poista