Syksyn harmonia

Toinen toistaan kauniimpia päiviä ja kaikkialla niin syksyistä. Ihania värejä ja ilman kirpeyttä. Onhan tää aika hienoa asua Suomessa.
Kokosin teille tänään tällaisen syksyisen kollaasin, josta kaikki kuvat jo aikaisemmin otettuja. Osa joskus blogissakin olleita. Mulle tosi tärkeää on sellainen tietynlainen harmonia väreissä ja en kyllästy ihailemaan asioita, joissa sitä löydän. Myös vaatteissa ja asusteissa on jotenkin tärkeää, että värisävyt sopii yhteen ja miellyttää silmää. Sisustuksesta puhumattakaan. Lenkillä tai autoa ajellessa huomaan usein oikein pyytäväni toista katsomaan luonnon värejä ja sitä, miten sininen taivas korostaa puiden vihreyttä tai ihan vaan sitä, miten kaunista kaikkialla on. Toisaalta olen taas sitä mieltä, että jotain pientä aivan toisenlaista lisäämällä saa harmooniseenkin kokonaisuuteen vähän lisäpotkua ja pienillä "säröillä" kokonaisuudesta voi tulla entistäkin täydellisempi. Pätee muuten myös aika moneen muuhun asiaan elämässä. Harmoniaa toivon myös omaan ja teidän elämään, sillai sopivasti. 

Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony. 

Oikein mukavaa syksyistä torstaita ystävät. 

Ruut

4 kommenttia

 1. Olen samaa mieltä, Suomessa on todella hienoa asua. Aina niin mukava palata takaisin koto-Suomeen ja tajuta että eipä ole montaa yhtä hyvää paikkaa kuin Suomi. :)

  Kiva kuvakollaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin :) ja sulla siellä vasta kauniit maisemat onkin :)

   Poista
 2. Anonyymi10/07/2016

  On kyllä ollut niin upea syksy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vielä jatkuu jonkin aikaa! :)

   Poista