Teeleivät


Eilen illalla mun teki mieli tuoreita sämpylöitä ja selailin siinä kaikenlaisia reseptejä ja huomasin ohjeen teeleivistä. 15 min myöhemmin meillä oli jo lämpimiä teeleipiä, joita innostuin tänään tekemään lisää. Todella helppo ja nopea ohje. 

Teeleivät

2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 dl maitoa
1 rkl öljyä

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon maito ja öljy. Sekoita, mutta mahdollisimman vähän. Taputtele taikina leivinpaperille. Paista 250 asteessa n. 15 min. 



Ihana aurinko paistelee ulkona edelleen ja voi kun nautinkin siitä, kun sisällä on valoisaa. Tuo valo on kyllä tuonut energiaa tähän naiseen ja innostuin tänään vähän siirtelemään huonekaluja olohuoneen puolella. Siitä sitten lisää joku toinen päivä, kunhan ehdin kuvia ottamaan. Pitää myös kattoa toimiiko sisustus näin kun ollaan molemmat kotona. Etten taas tehny liian ahtaita kulkureittejä.. ;) Nyt onkin mitä mahtavimmat kuvausolosuhteet päivisin, joten toivotaan, että ne vielä muutaman päivän jatkuisi. Tää taitaakin olla jo kolmas postaus peräkkäin tällä viikolla. Toki olis kiva kirjoitella ja kuvailla vaikka kuinka paljon, mutta välillä on tehtävä kaikkea muutakin. 

Nytkin mä ajattelin sulkea tän koneen ja aloittaa taas uuden kirjan. 

Aurinkoa keskiviikkoonne <3 


Ruut

4 kommenttia

  1. Teeleipiä en oo tehnytkään pitkään aikaan. Tänään voisinkin heppatallilta kotiutuvan tytön iloksi teeleipäsiä tehdä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaset helpot ja nopeat suolaiset on kyllä välillä ihan kiva piristys. Kuka nyt ei pakkaspäivän jälkeen tykkäis syödä jotain lämmintä ja tuoretta sämpylää tms :)

      Poista
  2. Voi nam! En oo tehnyt teeleipää ikuisuuksin. Pitäisköhän viikonloppuna.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli kyllä vähän liiankin yksinkertasia ja niin sairaan hyviä, että vois tehdä lähes joka päivä :) Itekin olin tehnyt näitä viimeks ehkä jossain kotitalouden tunnilla :D

      Poista