kesä tuli kotiin


Niin se vaan tuntui, että kesä tuli yhdessä viikonlopussa. (Edellisen postauksen kuvat talvisesta Kuopiosta kun on otettu vasta reilu viikko sitten). Eilen kotiin ajellessa tuo toinen kysyi, että olenko nyt onnellinen. Puut olivat muuttuneet vihreiksi ja aurinko paistoi. Takana viikonloppureissu ja autossa kasa kukkia pihalle. Suussa maistui vielä kesän ensimmäinen pallojätski, joten kyllä olo tuntui tuona hetkenä hyvin onnelliselta. 

Viikonloppu oli osaltaan hyvinkin raskas, vaikka sukulaisia oli taas niin mukava nähdä. Vähän olin pelännytkin sitä, miten lauantain jaksaisi. Onneksi kaikki meni ihan mukavasti ja hautajaiset olivat oikein kauniit. Tähän uuteen viikkoon olikin sitten mukava herätä ja innoissani odotankin, että pääsen tuonne ulos istuttamaan loput kasvit. Ihan kovin suuria hankintoja ei meillä nyt ollut, mutta jotain pientä kumminkin. Kesä tuo kyllä tästä paikasta parhaat puolet esiin ja eilen illalla käytiin vielä saunan jälkeen iltakävelyllä tuossa rannalla. Ihana paikka ja todettiin siinä yhdessä, että täällä asuessa ei ihan niin kovasti harmita, että se kesämökki on siellä jossain kauempana ja sinne ei ihan niin usein pääse.. 

Mun tää päivä kuluukin lähinnä valmistautuen huomiseen. Se mun ihan kamalasti pelkäämä hammaslääkäri on huomenna ja yritän suunnata ajatukset aina hetkittäin muualle :) (siis oikeastihan se ei naurata yhtään, mutta näin kirjoittaessa kuulostaa hieman huvittavalta tuokin pelko). Näihin maisemiin, kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa ja lähteä tuonne ulos. 

Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne teille!

Ruut

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Tää paikka on kyllä aivan ihana! Järvi ja järvimaisema on jotain sellasta, mistä olin jo niin kauan haaveillut.

      Poista