Sunnuntaita


Viikonloppu on kulunut oikein mukavasti. Aika monta tuntia olen istunut ulkona kirjaa lukien ja auringosta nauttien tai sitten käynyt kävelyllä äänikirjoja kuunnellen. Yhdessä ollaan sitten katseltu elokuvia. Rauhallisia päiviä toisensa perään ja se on tuntunut ihan hyvältä. Olen muutenkin ollut aika paljon omissa ajatuksissani. Nyt toukokuussa on aika monta vaikeaa juttua edessä ja ehkä sitä osaltaan kaipaa ympärilleen just silloin sellaista tietynlaista rauhallisuutta ja pehmeyttä. Aikaa ja tilaa ajatuksille.


Noin muuten tämä vaihtunut toukokuu oli kyllä ihan tervetullut. Onhan se jo melkein kesää (mut tuntevat tietävät, että mun kesä on kesäkuu-heinäkuu. elokuussa on jo syksy. saan tästä kuulla aika usein, että on ihan vääryyttä ajatella noin, mutta minkäs mä ajatuksilleni voin). Sisustukusessa lähestyvä kesä näkyy lähinnä siinä, että yritän sulloa meidän kaikki talvikamat johonkin ja ehkä laittaa muutaman viltin vähäks aikaa sivuun. Myös uusi viherkasvi tuli kotiin (kuvassa).

Ulkona on tapahtunut sitten senkin edestä ja kyllähän sen huomaa, että elämä siirtyy taas hiljalleen enemmän ja enemmän ulos. Tänään avattiin jopa meidän grillikausi, vaikka muutama päivä ollaan jo ruokailtu tuossa takapihalla ilman grillailujakin. Pihahommat vaativat aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta näin pitkän talven jälkeen se on ollut yllättävän mukavaa. En jaksa olla hämmästelemättä sitä, että tulppaanit tuntuvat kasvavan silmissä ja puissakin jo pieniä silmuja. Voi kun tulisi jo pian vihreää.


Nyt suuntaan katseen takaisin televisioon. Katsotaan tässä samalla jääkiekkoa. Aina sitä vaan jaksaa vuodesta toiseen olla kannustamassa Suomea voittoon :) 


Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita myös sinne teille!

Ruut

Ei kommentteja