Keskiviikon kollaasi


Omakotitalo. Kodikas ja värikäs. Erilaiset tapetit antavat oman tunnelmansa jokaiseen huoneeseen. Viihtyisä ja toimiva keittiö. Työhuone, vieraille oma huone ja muutama makuuhuone. Oma kuntosali, jossa treenailla. Treenin jälkeen voi kätevästi siirtyä saunaosastolle. Isot suihkutilat ja suuri sauna tunnelmavaloineen ja puukiukaineen. Viihtyisä ja rauhallinen piha kauniilla näkymillä. Kyllä täällä kelpaa veljen ja hänen perheensä asustella. 

Veljeni edelliseen kotiin olisin ollut valmis muuttamaan lähes milloin vaan. Heillä on kyky saada koti tuntumaan hyvinkin kodikkaalta ja heti ovella tekee mieli laittaa villasukat jalkaan ja ottaa kuuma kahvikuppi käteen ja käpertyä sohvalle. Uudessa kodissa tunnelma oli jo heti ensi vierailulla aivan samanlainen ja olinkin onnellinen, että pääsin sinne nyt viime viikolla yhdeksi yöksi. Sauna oli just niin ihana kun kuvittelin ja aika kauan taisin vaan vaellella huoneista toiseen ja ihan vaan katsella ja ihailla tätä kaunista kotia. 

Vaikka omassa kodissa ei kovin värejä ole niin jotenkin tykkään tämän kodin värikkyydestä ja jos itse osaisin, voisin harkita tällaista värien paljoutta myös meille. Vaatii nimittäin silmää yhdistellä näinkin monia värejä ja silti saada kokonaisuudesta harmooninen ja hyvinkin vaalea. 

Kyläily on kivaa ja etenkin omien sisarusten luona. Eikä se haittaa yhtään, jos kodissa sattuu olemaan joku pikkuinen, jota on pakko käydä aina välillä katsomassa. Onneksi välimatka ei ihan kamalan pitkä ole ja tämä on mahdollista. Kovasti toivon, että kesällä päästäisiin taas kyläilemään. 

Nyt pihalle niiden omien värikkäiden juttujen kimppuun. Tulppaanit ne vaan kasvavat hurjaa vauhtia ja muu piha alkaa olla jo täynnä sinisiä pieniä kukkia. 

Mukavaa keskiviikkoa teille!

Ruut


Ei kommentteja