Kotoilua ja mietteitä blogistaViikonlopun reissailu ja maanantain kaupunkipäivä painavat päälle ja tiistai on mennyt hyvin rauhallisissa merkeissä. Vähän kotihommia ja paljon lepäilyä, niistä on tämä päivä tehty. Olo tosin oli jo eilen aikalailla väsynyt. Väsymyksen keskellä olin salaa onnellinen siitä, että toinen jaksaa laittaa jotain syötävää just silloin, kun en itse jaksa mitään. Joskus se nimittäin iskee aika voimalla se tietoisuus, että sairaslomalla tässä edelleen ollaan. Onneksi toisinaan sitä taas osaa nauttia tästä "oleilusta". Niin tehtiin myös eilen. Ostettiin pussilliset irtokarkkeja ja lähdettiin leffaan hyvän ystävän kanssa. Käytiin katsomassa Bad Moms, joka oli muuten just sopiva leffa väsyneelle mielelle. Aika harvoin tulee noissa päivänäytöksissä käytyä, vaikka pitäis kyllä, oli nimittäin neljä muuta ihmistä paikalla meidän lisäks. 


Nyt kun koti on taas vähän siistimpi ja maljakossa kukkia on mukava istahtaa sohvalle. Ainoa ongelma on just nyt se, että pelaanko Super Mariota (jota salaa harjoittelen, että päihittäisin tuon toisen) vai luenko kirjaa. Aamupäivän oon nimittäin katsonu NYCin täydellisiä naisia. En tiiä onko tää ihan järkevää kertoa näistä mun hyödyttömistä päivistä ja paljastaa tällaisia omia tapoja viettää näitä päiviä. Jotenkin silti uskon, että en oo ainut, joka käyttää aikaansa välillä johonkin turhuuteen

Kukat maljakkoon on muuten tullu hankittua taas jonkun aikaa ihan vaan pihalta. Nättejä ovat eivätkä maksa mitään. 

Mukavaa ja aurinkoista tiistaita sinne teille. Kiitos tosi paljon taas siitä, että ootte jaksanu lueskella mun juttuja täällä uudessa blogissa ja on kyllä ollu ihanaa, että oon saanu mukaan uusiakin lukijoita. Teille on jotenkin tosi mukava kirjoitella ja teidän kommentit on lämmittänyt mieltä monena päivänä. Nykyään varmasti Insta, Facebook tai snäpit yms on helpompia seurattavia ja en tiedä olenko valinnut tyhmästi, kun en niissä niin aktiivinen ole. Itse tykkään vaan jotenkin tästä bloggailusta. Ihan jo senkin takia, että on kiva ottaa kuvia ja sitten miettiä, että mitä niistä tänne laittaa ja miten ne laittaa ja toisaalta kirjoittaminen on myös aina ollut mukavaa. Ilo oli myös huomata, kuinka paljon teitä kiinnostaa ihminen blogin takana ja mun Kokonainen- postaus on ollu julkaisusta saakka luetuin juttu tässä blogissa ja toisaalta sen julkaisua taas mietin ihan todella kauan. Tiedän, että osaa taas kiinnostaa enemmän sisustusjutut ja niiden takia aikoinaan tätä touhua aloittelinkin. Tästä on aikojen myötä tullu tällainen enemmän lifestyle juttujen blogi ja niillä taidetaan jatkaa. Ikinä kun ei tiedä, että mitä milloinkin mieleen tulee ja millaisia asioita sitä haluaa teidän kanssa jakaa. Alkujännityksestä uuden blogin suhteen on siis päästy. Tästä on hyvä jatkaa.

Kiitos ihanat.

Ruut

4 kommenttia

 1. Päiväsi ja touhusi kuulostivat tosi mukavilta! Peukku blogillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :) ja kiva kun löysit tänne <3

   Poista
 2. Minäkin roikun täällä vielä mukana vaikka kommentoiti on jäänyt vähän vähemmälle. Olen aloittanut valokuvauskurssin ja se vie aika paljon aikaa ja voimia. Se on kyllä todella hauskaa! Vihdoin sain aikaiseksi aloittaa sen enkä ole katunut.

  Me mennään ensi viikolla myös katsomaan Bad Moms, toivottavasti on mustakin kiva :-)

  Kivaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse haaveilen myös valokuvauskurssista, mutta täällä sellaista ei tarjolla ole ollut.. Ja tuo elokuva on sitten aikamoista hömppää, mutta ihan hauska silti :) Ihanaa, että olet vielä mukana ja olipa kiva kuulla sinusta!!!!

   Poista