Omena-kaurapaistosta ja siivousjuttuja


 Tiistaiterkut täältä maalta. 

Kello on kohta kolme ja nyt on päivän ensimmäinen hetki, että ehdin istua alas. Kävi taas niin, että aloitin aamulla siivoamaan ja siinä imuroidessa tuli mieleen pyyhkiä pölyt jääkaapin päältä ja pestä peilit ja saunan ovi. Sen jälkeen olikin hyvä siirtyä etsimään tavaroille uusia parempia paikkoja ja lopuksi päätin kokeilla uudenlaista järjestystä. Tiedän, että olisin voinut odottaa toista kotiin ja säästäny omia voimia, mutta nopeastihan se kävi mattoa avuksi käyttäen. Nyt on sitten ihan uus järjestys tässä talossa ja odotan jo innolla huomaako hän minkään muuttuneen. No, ehkä siinä vaiheessa kun etsii omia tavaroitaan, niillekin löyty taas uusia paikkoja ;) Vaihtelu virkistää ja toisaalta yritän saada tästä mahdollisimman toimivaa asuntoa. Tavaroita on paljon, mutta mun toive on, että täällä vois silti olla ihan nättiä. Kyllä mä myönnän, että monesti se menee kaiken toimivuuden edelle ja oon valmis venyttämään itseäni vaikka minkälaisille mutkille ottaessani jotain omia tavaroita, joita en välttämättä toivo kovin esillä olevan. 

Keittiössä en ole tänään ehtinyt oikeastaan olla, mutta viime viikolla sain viimeisetkin omenat käytettyä ja tein niistä tuollaista kaurapaistosta. Tämä satsi kyllä vähän epäonnistui ja lähinnä banaanikärpäset siitä tykkäs. Muutama annos tuli silti syötyä ja jäätelön kanssa meni ihan mukavasti alas. Aika nopeati tulikin nuo omenat käytettyä ja seuraavaks olis haaveissa lähteä puolukkametsään keräämään muutama puolukka. Leipomuksia luvassa siis taas tässä joskus.. Tämän ohje löytyy täältäNyt ulos. Ilma näyttää sen verran ihanalta, että sisällä ei jaksa enää istua. Mukavaa päivää sinne teille myös!

Ruut

8 kommenttia

 1. MINÄKIN LÖYSIN KIVAN BLOGISI JA JÄIN LUKIJAKSI :) TULEHAN UUDELLEEN KYLÄÄN JA LUKIJAKSI, JOS INNOSTUT. SORRY, TULI ISOLLA TEKSTI JA EN JAKSA ENÄÄ KORJATA. MUKAVAA PÄIVÄÄ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut lukija jo hetken aikaa ja vanhalla blogilla taidan olla myös edelleen, joten kyllä täällä juttujasi seurataan ;)

   Poista
 2. Niin ja omenapaistos on aina niin hyvää, nam :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä joo. Tää kyseinen satsi ei :D

   Poista
 3. Samanlaisia toiveita, ei vaan aina niin simppeliä toteuttaa :) kivaa viikkoa, toivotaan, että aurinkoiset päivät jatkuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ne tuo aivoille vähän sellasta lisähaastetta jos ei noin niinku muuten arjessa oo mitään mietittävää :)

   Poista
 4. Tuo tavaroiden siirtely on täälläkin ollut ohjelmassa. Saa nähdä jäävätkö uusiin paikkoihinsa vai palaako vanha järjestys taloon. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin pelkäsin, että joudun siirtää kaikki takas. Tosin siinä vaiheessa olisin ehkä odottanut tuota toista jo kotiin apuun :) mutta täällä mennään toistaseks näin, jee!

   Poista