Syksyn kauneusniksit
Nyt aika monena päivänä olen meikkaillut ja testaillut erilaisia silmämeikkejä ja yrittänyt löytää omaa silmää miellyttävän lopputuloksen ystäväni häitä ajatellen. Tämä on ensimmäinen kerta, että olen kaaso, enkä käy kampaajalla tai meikissä ja se vähän jännittää. Varsinkin kun tiedän olevani kaasoista ainoa, joka näin toimii. Kovasti pidän peukkuja pystyssä, että lauantaina olisi mahdollisimman hyvä hiuspäivä.. 

Syksy tuli ja päivättynyt iho on enää muisto vain ja täällä onkin hiljalleen otettu tehokkaamat aineet kehiin. Lumenen hyaluronitiiviste oli käytössä jo ennen kesää ja siitä tykkäsin tosi paljon. Jospa sillä taas välillä saisi huijattua kasvoihin sellaisen ei niin nuutuneen fiiliksen. Uutena tuo bareMineralsin Bareskin serum concealer, joka ainakin muutaman käytön jälkeen on vaikuttanut todella hyvältä. Kosteuttaa ja peittää hyvin. Sekä tietysti Essien kynsilakat, joihin olen ollut todella tyytyväinen. Just nyt käytössä tuollaiset vähän syksyisemmät sävyt. 

Tänään onkin taas torstai. Se tietää saunaa ja kasvonaamioita yms. Sitä ennen hieman pihahommia. Lehtiä satelee taivaalta siihen tahtiin, että piha alkaa kaivata jo haravointia. 

Mukavaa torstaita sinne teille myös. 

Ruut


4 kommenttia

 1. Anonyymi9/30/2016

  Oikein ihanaa hemmottelu torstaita. Käys muuten lukemassa vinkki kasvojen turvotukseen mun blogissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ilta oli mukava :) ja pitääpäs käydä kurkkaa sun blogi, kiitos vinkistä ;)

   Poista