Lately

Miten teilla arki on lähtenyt sujumaan? Kesästä kun oikeasti tuntuu olevan jo ties kuinka kauan ja lokakuun alkuunkaan ei ole enää kovin pitkä matka. 

Tässä teille pieni kurkistus uusiin sisustusratkaisuihin ja vähän omia viimeaikaisia touhuja. 

Hyvältä näyttää tällainen järjestys edelleen ja silmä tottui aika nopeasti. Jotenkin koko olohone tuntuu avarammalta ja alunperinkin olisi ehkä pitänyt laittaa huonekalut näin. Piano vie paljon tilaa, mutta sen ympärillä ei niin usein pyöritä. Tuolla nurkassa se on sopivasti poissa tieltä, mutta silti vielä käytettävissä. Hetken jo mietin siitä luopumista lisätilan toivossa, mutta niin pitkään siitä haaveilin, että en ihan heti taida sitä myydä. 

Aina välillä olen lähtenyt aamulla mukaan keskustaan päiväksi ja viime viikolla ehdin käydä kirjastossa, kahvitella ystävien kanssa ja yhtenä päivänä jopa istua hetken satamassa lukemassa kirjaa. Plus tietysti viettää aika monta tuntia leikkipuistossa. 

Yksi mukavimmista yllätyksistä oli maanantaina tehty reissu Pandan tehtaanmyymälään. Teki mieli herkkuja ja siinä suklaita valitessa hän muisti, että olin jo pitkään haaveillut Kånkenin repusta ja nimenomaan mustana. Pandalla niitä myytiin ja siellä reppu oli vielä pakattu täyteen herkkuja. Voitte uskoa, että tuntui mukavalta. Olenkin onnellisena ihaillut tuota "lahjaani" lähes päivittäin. Eilen halusin testata reppua ja tehtiin pieni retki ja pakattiin reppu täyteen eväitä (suklaita) ja suunnattiin metsään. 

Tästä on hyvä jatkaa tätä keskiviikkoa. 

Aurinkoista päivää ihan jokaiselle.

Ruut

4 kommenttia

 1. Repullinen herkkuja :) Kuulostaa liian hyvältä! Ton repun mäkin haluaisin, herkuilla tai ilman ;)

  VastaaPoista
 2. Musta Kånken on parhautta! Itselläni sellainen keikkuu joka päivä selässä yliopistolla palloillessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehdin toivoa tätä reppua jo vaikka kuinka kauan ja nyt oonkin aika onnellinen, että sellanen mulla on :)

   Poista